Cosy Cabins


 

Een unieke ervaring

Een verblijf in een van onze Cosy Cabins is veel meer dan een gewone overnachting. Het is een kans om volledig op te gaan in de rust van de natuur. Deze ‘tiny houses’ zijn volledig zelfvoorzienend en ontworpen met oog voor detail, zowel binnen als buiten. Door de grote ramen schijnt er veel natuurlijk licht naar binnen, terwijl je tegelijkertijd een prachtig uitzicht hebt op de natuur.

De inrichting van de cabins is minimalistisch, modern maar bovenal gezellig. Een houtkachel zorgt voor een knusse sfeer, en de eco-vriendelijke douche, het composttoilet en de volledig uitgeruste keuken bieden alles wat je nodig hebt om comfortabel off-grid te verblijven. 

 

Duurzaam

Bij een verblijf in een Cosy Cabin draait alles om het creëren van een positieve impact. We willen onze gasten een bijzondere natuurervaring bieden, terwijl we tegelijkertijd zorg dragen voor de omgeving. Onze ecodesign cabins zijn volledig circulair en gebouwd van duurzaam hout. Met aandacht voor hoogwaardige materialen en innovatieve technieken zorgen we ervoor dat ieder verblijf zo milieuvriendelijk mogelijk is.

Regenwater wordt opgevangen en gefilterd, de zonnepanelen zorgen voor energie en de cabins zijn voorzien van eco-linnen. Zonder aansluiting op elektriciteit, water of wifi, ervaar je een ongekend gevoel van vrijheid.

Onthaasten

Verblijven in een Cosy Cabin betekent écht onthaasten. De warme, rustgevende inrichting en het beperkte aantal objecten zorgen voor een gevoel van emotioneel minimalisme. Alles is aanwezig om je volledig te focussen op wat echt belangrijk is: verbinding met elkaar en met de natuur, weg van de hectiek van het dagelijks leven.

Simpel, Puur, in harmonie

Bij aankomst staat er een welkomstdrankje en wat lekkers voor je klaar en kun je in je eigen keukentje een heerlijke maaltijd bereiden. Of je nu kiest voor een lange wandeling, een goed boek bij de houtkachel of een avond onder de sterrenhemel – in onze Cosy Cabins vind je de ruimte om op adem te komen en tot jezelf te komen.

Het leven wordt simpel, puur en in harmonie met de elementen.