Over ons

Online boeken

Over ons


 

Onze plek willen we graag delen met u. Om u het buitenleven te laten ervaren en om persoonlijk in contact te laten komen met de natuur. We verzorgen een sfeervol geheel, een fijne slaapplek en naar wens een heerlijk ontbijt, lunch of diner bij Landgoed d’n Heikant. We kennen de omgeving, dus vraag ons wat u wilt weten.

Warme en ongedwongen sfeer

Op een unieke plek – dicht bij de bossen – vindt u een onderkomen waar u altijd welkom bent. Om te slapen, anderen te ontmoeten en om het buitenleven te ervaren. Het is een plek waar u zichzelf kunt zijn.

U vindt er altijd mensen met een verhaal. Er hangt een warme en ongedwongen sfeer. U vindt er veel fruit en oorspronkelijkheid. De sfeer van het platteland is de sfeer die we willen neerzetten. Gemoedelijk met respect voor elkaar, voor het milieu en voor de natuur.

Royaal slapen in het groen

Onze accommodatie ligt in een rustige omgeving in Zuidoost-Brabant en heeft uitzicht op het fraaie natuurgebied “De Biezen”.

Veel fruit en oorspronkelijkheid

Op het erf is veel kleinfruit te vinden en onze boomgaarden bieden exclusieve, oude fruitrassen.

Landelijke rust en dynamisch stadsleven

Aan de ene kant op loopafstand van natuur en het historische klokkendorp Aarle-Rixtel. En aan de andere kant omringd door de winkelsteden Helmond, Eindhoven en Uden. En de iets verder gelegen steden Venlo, Roermond, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch.

Toegankelijk

Iedereen is welkom. Mensen met en zonder functiebeperkingen. Zo zijn een aantal logementen naar behoefte aan te passen voor mensen met een functiebeperking. En is er voor campinggasten aangepast privé sanitair beschikbaar.

‘t Huuske
Het interieur in een plaggenhut van de eerste Turfstekers in De Peel.