Kleinschalig kamperen


 

Kamperen in een fruitboomgaard met uitzicht op natuurgebied

Onze sfeervolle kleine camping ligt in een rustige omgeving in Zuidoost-Brabant en heeft uitzicht op het fraaie natuurgebied ‘De Biezen’. Na een flink eind fietsen of een stevige wandeling is het heerlijk toeven op een ruime kampeerplaats of op een camperplaats in het groen. De fietsen kunt u in een overdekte fietsenstalling, voorzien van meerdere oplaadpunten, plaatsen.

Wij zijn geopend van 1 april (of Pasen als dit eerder valt) tot 1 november. Op onze camping vindt u in totaal 25 kampeerplaatsen voor tenten, tourcaravans, campers, vouwwagens en huifkarren.

 

Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen van onze camping liggen in een hoogstam fruitboomgaard. De ruime plaatsen zijn voorzien van een eigen geschakelde 6 ampère elektra-aansluiting.

Het kampeerterrein is verdeeld over drie velden. De camping is autovrij, zodat u en uw medekampeerders ongestoord kunnen genieten. Aan de zijkant achter de hagen, is genoeg ruimte voor het parkeren van de auto. Wij hebben voor rondtrekkende fietsers of wandelaars altijd een kampeerplekje met een zitbank in de buurt.

Camperplaatsen

Speciaal voor campers hebben we 5 trekkersplaatsen met grasbeton verharde plaatsen aan de zijkant van de campinggesitueerd. Elke plaats is ook hier voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Tegen een aantrekkelijk tarief zonder toegang tot onze camping badkamers kunt u hier overnachten.

Bij de in- en uitgang van het terrein is een camperservicepunt waar u de vuilwater tank kunt legen en de watertank kunt bijvullen. Vanaf Pasen staan hier hier ook containers voor het afval. Ook het chemisch toilet kunt hier u legen.

Wifi; op het terrein is er draadloos internet beschikbaar wat, bij ‘normaal gebruik’, gratis gebruikt kan worden.

Op de camping zijn op meerdere plaatsen bankjes geplaatst. Zo hoeft u niet met uw tuinstoel heen en weer te slepen als u even lekker van het uitzicht over de weilanden wilt genieten of een praatje wilt maken met uw mede kampeerders.

Huisdieren

Huisdieren zijn (in overleg) welkom op de camping. Wel vragen wij de honden altijd aangelijnd te houden en buiten het kampeerterrein uit te laten. Ook gaan we er vanuit dat ‘ongelukjes’ op de camping worden opgeruimd.

Sanitaire voorzieningen

Aldörrum minicamping heeft uitstekend (aangepast) sanitair gesitueerd in het paviljoen. De 4 badkamers met vloerverwarming zijn ruim opgezet met heerlijk warme douches. Het sanitair wordt dagelijks grondig schoongemaakt. Het is schoon, fris en verzorgd. Het goed onderhouden toiletgebouw bevat een buiten- en een binnen gedeelte. Zo kan tijdens een poetsbeurt toch gebruik gemaakt worden van het toilet. De badkamer- en toiletdeuren draaien allemaal naar buiten.

Alle badkamers hebben een inloopdouche, wastafel en toilet. Er zijn voldoende haakjes en er is een zitkrukje aanwezig. De douches zijn voorzien van een wandbeugel voor mensen die wat extra steun nodig hebben bij het gebruik van de douche. Tevens is het mogelijk om een privé badkamer te huren. Bent u minder mobiel of zit u in een rolstoel dan kan deze badkamer op uw verzoek worden aangepast.

Let op:
In alle gebouwen geldt een rookverbod en huisdierenverbod.

 

Sanitair binnen

Aanwezig is:

  • 4 badkamers (met inloopdouche, toilet, wastafel)
  • 1 toilet en 1 urinoir
  • 1 fonteintje

Zowel binnen als buiten zijn er (af)wasgelegenheden. Hier kunt u gratis warm water tappen. Achter het campingpaviljoen is een overdekt terras met voorzieningen om de afwas te doen en om groenten te wassen.

Sanitair buiten

Aanwezig is:

  • 2 toiletten en 1 urinoir
  • 1 wasbak

Zowel binnen als buiten zijn er (af)wasgelegenheden. Hier kunt u gratis warm water tappen. Achter het campingpaviljoen is een overdekt terras met voorzieningen om de afwas te doen en om groenten te wassen.