Faciliteiten


 

Laadpalen voor elektrische auto’s

Wij bieden u 2 elektrische oplaadpunten (22 kW). De oplaadpunten bevinden zich op het parkeerterrein van ons logeergebouw ‘t Tashuus. Prijs (inclusief BTW) € 0,35 / kWh.

Wellness

Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van onze privéspa (foemel). De intieme badkamer met whirlpool, infrarood en Finse sauna vormt een eilandje van persoonlijke wellness.

De infrarood cabine zorgt voor vermindering van stijfheid van gewrichten, spierspanning en pijngevoel, stimuleert de bloedcirculatie en geeft verlichting bij verschillende aandoeningen. Het gebruik van de whirlpool ontspant de spieren en geeft een ontspannen effect.

U hoeft trouwens niet te logeren in onze HoeveLogementen om de wellnessruimte te reserveren. Ook gasten die kamperen, kunnen zich lekker ontspannen in deze ruimte. Het gebruik van deze ruimte gaat uitsluitend op afspraak.

De privéspa is ideaal om er even tussenuit te zijn, tijdens een romantisch weekendje weg, voor een huwelijksreis of speciale gelegenheid. Een origineel geschenk voor een ontstressend weekend! U kunt bij ons ook cadeaubonnen (1 jaar geldig) verkrijgen. Indien gewenst, worden de bonnen opgestuurd.

Tevens is deze ruimte uitgerust met een crosstrainer voor een workout.

Wasserette

In ons ‘Waskaemerke’ kunt u uw handwas en de vakantiewas doen met de wasmachine, droger en centrifuge.

Munten voor de wasmachine en de droger zijn verkrijgbaar bij de receptie. Hebt u een strijkplank of droogrekje nodig, laat het ons weten. De wasmachine en droger hebben een laadvermogen van 6 kg. Ze zijn dus niet geschikt voor grote volumes zoals dekbedden.

De wasmachine is aangesloten op een warm- en koudwateraansluiting zodat het programma korter is dan bij een normale huishoudmachine. En bij zonnig weer wordt het warm water opgewarmd door onze zonnecollectoren.

  • Wasmachine en wasdroger
  • (Textiel)wasbakken en centrifuge
  • Strijkplank, strijkijzer, droogrek en broekenpers

Privé badkamer

Als extra service kunt u op de camping van een privé badkamer gebruik maken (tegen een kleine vergoeding). U krijgt dan een sleutel zodat de badkamer uitsluitend voor uzelf en uw reisgenoten bestemd is. Andere gasten kunnen hiervan dus geen gebruik maken.

Vooral voor campinggasten die minder mobiel zijn of in een rolstoel zitten, is een camping met privé sanitair een ideaal stukje comfort. De sanitaire ruimte kan in zijn geheel worden aangepast. En natuurlijk staat een douchekrukje of een verrijdbare doucherolstoel voor u klaar.

 

  • Inrijdbare douche
  • Toiletsteunen
  • Alarm
  • Onderrijdbare wastafel

Fietsen en wandelen in de mooie omgeving

Het is prachtig fietsen bij ons in de omgeving. Via Toeristisch Laarbeek of Het Land van de Peel vind je diverse routes.