Hoevelogementen


 

Logeren in het groen met stedelijke voorzieningen binnen handbereik

Aldörrum is een gastvriendelijk overnachtingsadres voor zowel de vakantieganger als de zakelijke reiziger. U kunt het hele jaar overnachten in een van onze logementen die u graag wenst. U bent verzekerd van een royaal comfortabel gastenverblijf. Op een plek die als thuis voelt en waar u persoonlijke aandacht, gemoedelijkheid en respect voor de mens en omgeving ervaart.

In alle hoevelogementen, gebouwen en op het terrein is er een vaste en/of draadloze internetaansluiting beschikbaar wat, bij ‘normaal gebruik’, gratis gebruikt mag worden.

Onze toegankelijke accommodatie biedt voor een ontspannen verblijf het beste van twee werelden: landelijke rust én u heeft toegang tot het dynamische stadsleven. Aan de ene kant op loopafstand van natuur en het historische klokkendorp Aarle-Rixtel. En aan de andere kant omringd door de winkelsteden Helmond, Eindhoven en Uden. En de iets verder gelegen steden Venlo, Roermond, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch.

Naamgeving logiesgebouwen

Het Brabantse boerenerf van de 19e eeuw is onze inspiratiebron bij de naamgeving en inrichting van onze logiesgebouwen en het erf.

 

Logiesgebouw 't Langhuus

Logiesgebouw ‘t Langhuus is verbouwd naar het voorbeeld van een langgevelboerderij. De fraaie hoeve met typisch Brabantse kap refereert aan het rijke verleden van de Asdonk.

Elk logement draagt de naam van een oud ambacht uitgeoefend in de directe omgeving van Aarle-Rixtel.

 

Lees meer…

Logiesgebouw ’t Tashuus

Logiesgebouw ‘t Tashuus refereert aan een van de bijgebouwen op een Brabants boerenerf. Een Tashuus werd gebruikt voor het opbergen van de oogst. Van oudsher bestond er een duidelijke tweedeling op het erf, een voor en een achter. Zo ook in dit gebouw. ‘t Tashuus heeft twee hoofdingangen, een ‘Voorom’ en een ‘Achterom’ met elk 3 appartementen.

Elk logement is voorzien van een fruitnaam. Alle soorten komen voor op het erf van Aldörrum.

 

Lees meer…

Aangepaste logementen

Bij het ontwerpen van de vakantiewoningen is de aandacht speciaal uitgegaan naar het multifunctionele gebruik. Dat betekent dat onze woningen uitermate geschikt zijn voor minder validen vakanties, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van een rolstoel. De woningen zijn ingericht volgens de normen van het internationale toegankelijkheidssymbool.

Verschillende logementen zijn zonder drempels en voorzien van hulpmiddelen. Standaard hebben wij een hoog/laag bed met papegaai, een rolstoel en een verrijdbare douchestoel voor u klaar staan.

 

Lees meer…